Tjeldsundbrua Hotell har ledig læreplass i kokkfaget. Søk direkte til oss, eller ta kontakt med YVIA for nærmere informasjon.

Tjeldsundbrua Hotel AS er en allsidig virksomhet med stort matfaglig fokus. Vår populære veikro, Tjeldsundkroa og dens kjøkken er på mange måter hjertet av bedriften, og årlig serveres det over 50 000 varmretter. Våre faglærte kokker har stort fokus på tradisjonell norsk husmannskost, men jobber også i et spenn mellom fastfood-konseptet og restaurant- og selskapsservering. I tillegg har Tjeldsundbrua Hotel et datterselskap, Catering 1, som leverer catering til små og store selskap der våre kokker står for all produksjon og levering og servering når det er kapasitet til det.

Vi har et godt arbeidsmiljø med fokus på forutsigbar arbeidstid og trygge arbeidsforhold.
Vi tar vare på hverandre og skal alltid være en god og trygg lærings- og arbeidsplass.