Avisa Nordland er et av Nord-Norges største og ledende mediehus, med hovedbase i Bodø. Avisen er resultatet av sammenslåingen mellom Nordlands Framtid og Nordlandsposten. I 2022 fyller vi tjue år. Totalt har vi 29 redaksjonelle medarbeidere, i tillegg til ansatte i salg- og markedsavdelingen.

Etter en lang, nedadgående kurve hva angår abonnementstall, har de siste årene i ANs historie dreid seg om vekst. I skrivende stund har vi tett opptil 21.000 abonnenter, i hovedsak med tilhørighet i Salten-regionen, vårt primære nedslagsfelt.

Vi produserer nyhetsartikler og annet medieinnhold til våre abonnenter og andre lesere. I AN er vi opptatt av å være den ledende nyhetsformidleren i Nordland. Skjer det noe, skal an.no være det soleklare førstevalget for å oppdatere seg. Vi liker å si at vi har “VG-posisjonen” i Nordland.

I tillegg er vi opptatt av å tilby substans, innholdsmiks og produkter som kommer i tillegg til det daglige nyhetsbildet. Et godt eksempel er at vi de to siste og de to neste årene sender kvalifiseringskampene til Bodø/Glimts europacupspill – et enormt prosjekt for vårt mediehus.

Vi har et inkluderende, offensivt og raust arbeidsmiljø hvor alle deler med hverandre, og hvor entusiasme og utvikling er stikkord. Hos oss skal hver eneste arbeidsdag være gøy, spennende – og man skal forlate jobb hver dag med følelsen av å ha blitt enda litt flinkere enn dagen før.

Velkommen til oss!