Chili er godkjent lærebedrift for kontor og administrasjonsfaget, mediegrafikerfaget, profileringsdesignfaget og salgsfaget.

Vi er en flott gjeng med upretensiøse medarbeidere, som faglig sikrer resultatet for våre kunder. Chili Harstad as er et prisvinnende sertifisert medlem av Kreativt Forum (tidligere reklamebyråforeningen).

Selskapet har over flere år hatt gleden av å jobbe særlig tett på ekstremdestinasjoner som Svalbard, Grønland og Antarktis. I tillegg arbeider vi mot renovasjonsbransjen, kraftmarkedet, fornybar energi og olje/gass miljøer.

Vår visjon «vi vil mer» er et løfte til våre kunder om vår interesse, engasjement og innsikt i de ulike oppgavene vi blir hyret til å løse. Gjennom vår metodikk, kunnskap og innsikt, har vi et brennende ønske om å gi mer enn forventet. Vi tenker at vår neste oppgave skal være vår beste referanse!

Gjennom vår metodikk, kunnskap og innsikt, har vi et brennende ønske om å gi mer enn forventet. Vi tenker at vår neste oppgave skal være vår beste referanse!